Tre vise kvinner

Tre vise kvinner har blitt to vise kvinner og ein visegut.
Om større og helst mindre hendingar på Lom folkebibliotek.

fredag 29. november 2019

Adventspent

Det stundar no til juletid. Vi har allereie vore gjennom julegateopning der bestemorbibliotekaren, som seg hør og bør, las juleforteljing for ungane. Vi har ete dei fyrste peparkakene og årets fyrste julekonsert har fylt oss med raud glede.

På biblioteka har vi svinsa rundt, donta til, bretta juletre, hengt opp stjerner og sopt i krik og krok. Og attpå alt har vi hatt besøk av den mest kjende dølen denne veka. Ingar Sletten Kolloen gjesta oss med den nye boka om andre verdskrig tysdag, og dei frammøtte fekk ein lærerik og interessant historietime med den kolossale forteljaren.

Advent tyder "herrens komme", og for vår del betyr det i år at sjølvaste Edvard Hoem kjem til bygda. Tysdag kveld kjem han med slåttekaren sin til BrimiBue. Billettane er utselde, og vi gler oss stort til ein kveld med Hoem. Vi kunne ikkje fått ei likare avslutning på klassikar-prosjektet vårt! 

Men aller fyrst brakar det laus med advent fyrstkomande sundag. Bibliotekarane i Lom og Skjåk har funne fram nisselua og er godt i gang med førebuingane. Følg med!

Rita

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar