To vise kvinner og ein visegut

Om større og helst mindre hendingar på Lom folkebibliotek.

tirsdag 13. mai 2014

Kvinner for sin stakk

Den observante følgjar vil ense på at vi har designa oss opp. Vi har høyrt ville rykte om at bloggen blir brukt som døme på at det er innhaldet som er viktig. Det ser vi på som ei ære, men det er ei tid for alt, og dette var tida for å skifte design. Difor framstår vi i dag som heilt nye. Før og etter. Den tida du ikkje er her inne og les bloggen eller ei bok du lika, kan du ta deg ein tur ut. Er du rett heldig, kan du ane ei tirillille der ho danser, der ho danser sine sirlige trinn. God menuett, følgjarar!
8 åringar i -78


2014 - i konfirmasjonskleda.
Rita8 kommentarer:

 1. heia Vise kvinner - råndastakk ruler!

  SvarSlett
 2. Eh-heh. Hvis de ryktene kommer fra bibliotekarer i østlandsområdet, så nekter jeg for alt.

  Men svart, altså? Det er ikke litt dystert sammenlignet med innholdet? (Dessuten mindre leselig for de fleste). Siden jeg nå først er i gang med kritikken!

  SvarSlett
 3. Hah, Kristin! Der kan du sjå korleis det går når vi endrar vårt fershe design. Vi er einige i at det er vanskelegare å lesa på svart. Godt tips til alternativ vert motteke med takk. Design og bruksanvisningar er ikkje vår sterke side for å si det slik.

  Råndastakk rular, fru Storlien!

  SvarSlett
 4. Okei, det er et eller annet ordentlig feil med denne bladbunaden - kommentarer hvis man besøker et annet vindu mens man skriver...

  Forslag med bøker: http://btemplates.com/2013/blogger-template-literature-blog/demo/

  Eller en av de tre øverste her: http://designscrazed.com/best-free-blogger-templates/

  SvarSlett
 5. Når sa du stilig, Kristin? Nå? Vi vil ikkje ha krimskrams og ikkje pastell. Skjønte ikkje det med kommentarar hvis man besøker et annet vindu...

  SvarSlett
 6. Jeg liker det dere har gjort nå! Det er fint. Og det var noe galt med kommentarfeltet i stad, men det virker ålreit nå.

  SvarSlett
 7. Flotters. Og nå er det 850 år gammalt stavkyrkjetømmer som bakgrunn, Kristin.

  SvarSlett