To vise kvinner og ein visegut

Om større og helst mindre hendingar på Lom folkebibliotek.

tirsdag 23. juni 2009

It's summertime...



Sommaren er over oss igjen og the 3 wise women har kasta ullongsen og funne fram att lette, ljose sommarklede og lever i håpet om mange gode, varme, late, evigvarande, sjampanjeboblande, energibomber av nokre sommardagar i tida som kjem. Temperaturen på biblioteket kan omtrent nå kokepunktet, iallefall for eter, når the heat is on og sola får varma opp heile dette store murhuset med alle dei store vindauga. Men kler vi oss etter været og køyrer vifta på full effekt klagar vi ikkje over dette. Denne veka har vi begynt med sommaropning og har fått nye opningstider att. Vi har ope måndag, onsdag (OBS OBS), torsdag og fredag 10.00 - 14.00 og tysdag 17.00 - 19.00. Denne opningstida gjeld heile skuleferien altså fram til og med 15. august.

I dag har vi feira at sommaren er i emning, at det snart er ferietid for einskilde av oss og at 2 vise har fylt år i vår og førre helg. Dei har vorte eit år eldre og forhåpentlegvis enda mykje meir vise enn før. Nå trippar dei berre rundt her og ventar på at DU skal ta deg ein tur innom biblioteket i sommar slik at dei får brukt visdomen sin til å finne dei rette bøkene, filmane eller lydbøkene til akkurat deg!

Ynskjer dykk ein fin Sankthanskveld med eller utan bål og brente "pysjo" (dial. for pølser, red.anm.), ei god bok eller ein fin CD å fortape seg i, er heller ikkje å forakte!

Bloggar: Rita

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar