Tre vise kvinner

Tre vise kvinner har blitt to vise kvinner og ein visegut.
Om større og helst mindre hendingar på Lom folkebibliotek.

fredag 20. desember 2019

Det skal så lite til!


Det skal så lite til! I går kom eit par jenter frå ungdomsskulen innom oss på veg etter endt dag. Dei hadde truleg hatt juleverkstad, og hadde laga eit nydeleg hjarta med kongler, bar og ei lysande raud julesløyfe knytt samlande rundt dei mjuke kvistane. Og tenkje seg til; dei ville gje bort hjarta sitt til oss! Vi set slik pris på denne uventa gåva! Mange takk til dykk to som ein av dei myrkaste dagane i året gjorde dagen vår eit hakk ljosare.

Vi har i lang tid rekna ned til solsnu, og no skjer det snart! Bleike strimer krek smått om senn nedover høge toppar og slake lier att, og lomverane kan på ny peike nasen mot kvelven og kjenne varmen risle over andletet. Planar for det nye året blir snart snekra saman, og året som gjekk er snart berre minne. Men først skal vi ønskje høgtid og fred velkomne, og bruke litt ekstra tid på dei rundt oss, på naturen og på livet. For livet er så mykje meir enn berre arbeid, sjølv om jobben for oss ligg hjarta ekstra nær.

Vi ønskjer alle lånarar, lesarar, forfattarar og brukarar av alle slag ei retteleg fin jul! Hugs at dei
mange som slit med einsemd og vonde tankar i jula fortener å bli sett, å bli besøkt, å bli rekna med. Vi har jo berre kvarandre. Det skal så lite til.


Bloggar Merete

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar